Anmeldelser af madrasser giver dig et indgående kendskab til forskellige aspekter af de forskellige virksomheder, der sælger madrasser. De er ofte meget hjælpsomme, fordi du kan sammenligne de madrasser, du er interesseret i, og vælge den der passer til dine ønsker og behov. Det gør det meget mindre risikabelt, især hvis du handler fra en online butik. Men hvordan er madrasserne rent faktisk testet? Her vil vi forklare, hvordan en madras test fungere.

Mekanisk madras test.

Madrasser testes normalt i løbet af den tid, den rent faktisk bliver udviklet og skabt. Selvfølgelig vil testorganisationerne lave tests efter at madrassen er kommet på markedet, og forbrugerne er begyndt at købe madrassen. Disse testorganisationer giver forbrugerne et upartisk testresultat. De bruger normalt specialmaskiner til at teste madrasserne, hvilket giver dem et meget detaljeret resultat. I en maskintest testes madrassens holdbarhed ved at rulle en stor vægt over madrasser flere gange for at simulere 10 års brug. Hvis madrassen synker ind forskellige steder. Det betyder, at madrassen har mistet sin form og ikke vil genvinde den. Disse indsynkninger påvirker madrassen ved overdreven brug, eller når madrassens kvalitet er for dårlig.

En anden test er at måle åndbarheden af ​​madrassen. I løbet af nætterne sveder vi mere end i løbet af dagen, så madrassens åndbarhed, er vigtig. Denne type test mætter mængden af ​​fugt, som madrassen kan absorbere og hvor hurtigt luften transporteres ud af madrassen.

Madrassetest med testpersoner.

Afhængigt af testens omfang anvendes testpersoner også. Madrassen testes derefter normalt af en lettere og en tungere person. Testen kan omfatte parametre som komfort, formbarhed, støtte og hvordan rygsøjlen holdes lige. I en madras test kan resultatet afgøre, hvor langt ned en person synker ned i madrassen, og hvis madrassen giver tilstrækkelig støtte. En madras skal også forme kroppen, hvilket betyder at den skal holde ryggen lige, når du sover på siden.