Emma Madras Anmeldelse – Emma Original

 

Emma madras

Dette indlæg er en gennemgang af Emma Original madrassen. Produktet kommer fra virksomheden Emma Madras, som er en tysk virksomhed, og som specialiserer sig i madrasser og andre relaterede produkter, som for eksempel sengemadrasser, senge og puder.

Indlægget handler primært om madrassen er god i henhold til en række kriterier, der er de samme for alle madrasser på vores hjemmeside. Bemærk, at vurderingen ikke er baseret på en uafhængig test, men er en samling af, hvad vi kan finde på virksomhedernes egne hjemmesider og andre hjemmesider. Nederst på siden kan du finde de kilder, der bruges til at skrive anmeldelsen. Desuden vil vi i denne anmeldelse også diskutere den bedste madras til elevationsseng.

 

En kort opsummering af denne anmeldelse 

 1. Produkt: Emma Original, madras til elevationsseng.
 2. Virksomhed: Emma Madras
 3. Kriterier: Produktspecifikationer, online anmeldelser, officielle tests og fordele såsom garanti og leveringsmuligheder.

5% ekstra rabat med koden: TOP5

Emma Original madras

Emma Original er en skummadras, det er også en madras til elevationsseng, der består af tre forskellige skumlag. På Emma Madras’ websted kan du se at skumlagene har forskellige fordele, der komplementerer hinanden. 

Prisen for Emma Original starter fra 3.899 kr. 

 

Bundmateriale (grøn farve): Støttende materiale, der holder din rygsøjle i sin naturlige position, uanset hvilken soveposition du foretrækker. 

Emma madras

 

Det midterste materiale (gul farve): Trykaflastende egenskaber, der også tilpasser sig din soveposition, men med den fordel, at din kropsvægt fordeles over madrassen. 

Topmateriale (blå farve): Dette materiale hjælper madrassen med så ånde, så fugten transporteres væk fra madrassen, hvilket resulterer i en køligere oplevelse. 

Betræk: Designet med en teknologi, der holder madrassens struktur længere, fordi den beskytter mod den fugt, som din krop genererer under søvn. Den nederste d

el af betræk

ket (grå farve) har skridsikre egenskaber, så madrassen forbliver på sin plads. 

 

Emma Madras – Vinder af Testfakta 2021 

Emma Original madrassen, som vi skriver om i dette indlæg, har vundet flere tests rundt om i Europa. Dog er den for danskere er den mest kendte titel sandsynligvis Testfakta. I juni 2021 vandt Emma madrassen Bedst  i Test med 8.1 / 10. Hele testen kan læses på Testfaktas hjemmeside, nedenfor kan du se, hvilke mærker der deltog i testen (ikke rangeret). 

 • Emma madras
 • Tempur
 • Ikea
 • Jysk
 • Belliani
 • Bedre nætter 

Emma madras

Emma Original er blevet udnævnt til Bedst i Test ifølge Testfakta i juni 2021 med et resultat på 8.1 / 10 

Resultatet af testen viste, at Emma Original var den eneste madras, der opfyldte kravene til at passe til alle forskellige vægtklasser. Ifølge Testfakta betyder dette, at madrassens ergonomiske egenskaber er velegnede til både større og mindre personer. 

Emma Madras’ priser i Europa

Som firma har de derudover også vundet flere tests rundt omkring i Europa. Nedenfor ser du et par af testene, hvor Emma Original kom ud som vinder. 

 • Holland – Consumentenbond 2018 (Emma Original) 
 • Belgien – Testkøb 2019 (Emma Original)
 • UK – Hvilket? 2019 (Emma Original)
 • Spanien – OCU 2021 (Emma Original) 

Trustpilot 

Trustpilot er et websted til online anmeldelser. Vi har brugt denne platform til at se, hvad forbrugerne siger om de forskellige virksomheder, vi gennemgår på vores hjemmeside. 

Antal anmeldelser: 608

Bedømmelse: 4.5 / 5 

En rating på 4,5 er fremragende ifølge Trustpilot. Kun 5% af alle anmeldelser er 1-2, hvilket indikerer et meget godt resultat og tilfredse kunder. 

Til hjemmesiden

 

Hvilke services tilbyder Emma Madras? 

Alle virksomheder tilbyder forskellige services. I dette afsnit overvejer vi de samme services til de forskellige virksomheder på hjemmesiden. Services og en kort beskrivelse kan findes nedenfor. 

 1. Åbent køb / Prøvesøvn: Emma Madras tilbyder 100 dages åbent køb. Hvis du læser detaljerne, tilbyder de mere end hvad de almindelige åbne købelovgivning indebærer. Hvis du køber et produkt fra Emma, ​​kan du prøve det i 100 nætter, og ved returnering er der ingen skjulte omkostninger. Ifølge deres hjemmeside vil du blive refunderet inden for 14 dage efter afhentning. 
 2. Garanti: Emma tilbyder 10 års garanti på alle deres produkter, inklusiv madrassen, vi gennemgår i dette indlæg. 
 3. Levering: Gratis forsendelse er inkluderet i alle køb, leveringstiden kan variere, men synes at være mindre end 2 uger. 
 4. Retur: Hos Emma Madras er en retur inden for 100 dage helt gratis 
 5. Kundeservice: Emma tilbyder kundeservice via telefon, chat og e-mail. Telefonen er åben mellem 9-17, men der er ingen åbningstider for chatten eller deres svartid via e-mail. 
 6. Forhandlere: Emma Madras har ingen forhandlere, og du kan ikke købe deres produkter i en butik 
 7. Test udført: Emma Original er testet i Testfaktas madras test i 2021 og blev udnævnt til vinderen. Emma Madras er også blevet testet i andre lande og er blevet udnævnt til vinder flere gange. 
 8. Udbud: Produktsortimentet, som Emma Madras tilbyder, er sparsomt. De tilbyder kun en madras, en topmadras, en seng og to puder. 

 

 

Opsummering  

Er Emmas madras god? Emma er et tysk firma, der sælger Emma Original skummadras. Produktionslandet er Tyskland, hvor virksomheden også har hovedkontor. Emma Madras har været i Danmark siden 2018, og de sælger deres produkter i over 30 lande rundt om i verden. 

Emma Original, den madras som denne anmeldelse handler om, har vundet bedst i test i henhold til Testfakta og blev udnævnt til vinderen i flere andre europæiske lande. Madrassen er lavet af tre lag skum og med et køb fra Emma tilføjes flere services, såsom 100 nætters søvn, gratis forsendelse og 10 års garanti. Derudover er det også en madras til elevationsseng.

Køb en Emma Original her!

 

 

Se Rangliste