Jysk madras anmeldelse 

Madras 90x200 GOLD F110 WELLPUR

 

 

 

 

 

Dette indlæg er en anmeldelse af Jysk madras Wellpur F110. Produktet kommer fra den danske virksomhed Jysk, hvis produktsortiment strækker sig fra soveværelse og badeværelse til have og luftmadrasser.  

Anmeldelsen omhandler først og fremmest om Jysk Wellpur F110 madrassen er god i henhold til en række kriterier, som alle madrasserne på vores side bliver målt i forhold til. Vurderingen af Jysk Wellpur F110 er baseret på produktspecifikationer, online anmeldelser, officielle test samt de fordele som produktet har og tilbyder, såsom garanti og leveringsmuligheder. Det vil sige at der ikke er lavet en uafhængig test af madrassen, og nederst på siden kan du finde de kilder der er brugt til at skrive anmeldelsen.  

Køb her!

 

Jysk madras – Wellpur F110 

Wellpur F110 er en 24 cm tyk skummadras, der består af tre forskellige skumlag, som består af 7 komfortzoner og med en hårdhed som kategoriseres som fast. Madrassens 24 cm består af følgende: En kerne af 3 cm trykaflastende memory-skum, som former sig efter kroppen. 2 cm AIR memory-skum med en kølende gel, og nederst består madrassen af 17 cm koldskum.  

Prisen på Jysk Wellpur F110 starter fra 4.499 kr. 

 

Madrassen består udover de tre lag af et blødt hvid betræk som både er slidstærkt og har en fugttransporterende egenskab. Betrækket samt de tre skumlags forskellige fordele hjælper ifølge hjemmesiden forbrugerne til en god søvnoplevelse.   

 

 

Jysk madras – 5. plads i Testfaktas test 2020 

I maj 2020 udførte Testfakta en test der testede hvilken skummadras på det danske marked der var den bedste, hvilket resulterede i en femteplads til Jysk Wellpur madrassen. Wellpur madrassen kom efter Emma Madras, Bedre Nætter, Tempur og Dunlopillo i testen.   

Jysk Wellpur F110 madras fik en vurdering på 7,3/10 af Testfaktas i 2020    

Hvis du vil læse mere om  testen kan den findes på Testfaktas hjemmeside. Virksomhederne som blev testet i Testfakta test 2020 er følgende: 

 • Emma Madras 
 • Bedre Nætter 
 • Tempur 
 • Dunlopillo 
 • Jysk 
 • Ikea 
 • Beliani 

På deres hjemmeside nævner Jysk ikke nogen tests som de er testvinder af eller har deltaget i, og en søgning på Google gav heller ikke nogen resultater. Det er derfor meget sparsomt med tests af denne madras.   

 

Trustpilot 

Trustpilot er en dansk online anmeldelsesplatform, og denne platform er brugt til at se hvad forbrugerne siger om de forskellige virksomheder, vi gennemgår på vores hjemmeside. På Trustpilot er Jysk bedømt således:  

Antal anmeldelser: 21.093  

Bedømmelse: 3,7 

En bedømmelse på 3,7 er ifølge Trustpilot selv gennemsnitlig. 14% af kunderne gav kun Jysk en enkelt stjerne, hvilket betyder mange utilfredse kunder og er et utilfredsstillende resultat for virksomheden.   

 

Hvilke services tilbyder Jysk? 

Alle virksomheder tilbyder forskellige services. Derfor er der i dette afsnit kigget på de samme services som bliver udbudt af virksomhederne. De forskellige services og en kort beskrivelse kan findes nedenfor.  

 1. Åbent køb/Prøvesøvn: Du kan prøve Wellpur F110 i 100 nætter og hvis du ikke er tilfreds, kan du få dine penge tilbage hvis du bringer madrassen til en butik.  
 2. Garanti: Der er 25 års garanti på Wellpur F110. Der skal dog gøres opmærksom på at garantien er meget forskellige fra produkt til produkt og hvilken serie der er tale om.  
 3. Levering: Leveringen hjem til dig selv er gratis og Jysk leverer madrassen i løbet af 5-10 hverdage.   
 4. Retur: På produktsiden er der ikke nævnt noget om retur, men hvis man leder lidt på deres hjemmeside, kan man finde frem til en side der omhandler retur. Dog kan man ikke sende madrassen tilbage, den skal bringes ned i en fysisk butik.    
 5. Kundeservice: Jysk tilbyder kundeservice via telefon og chat. Telefonen er åben mandag-fredag 10-18 og lørdag-søndag 10-17, og chatten er åben mandag-fredag 9-19 og lørdag-søndag 9-17. De har også en e-mail, men den skal man lede længe efter, og der ikke opgivet hvor lang svartid der er.  
 6. Forhandlere: Jysk sælger deres produkter online, og i deres butikker rundt omkring i landet.  
 7. Udførte test: Jysk Wellpur F110 er testet i Testfaktas test 2020, og fik en femte plads. Det er sparsomt med andre tests.  
 8. Udbud: Jysk’s sortiment er stort og de tilbyder produkter til hele huset. Deres sortiment når det kommer til søvn, er også stort, og de dækker alle kategorier med flere forskellige typer indenfor den samme kategori. 

 

Opsummering 

Wellpur F110 madrassen er produceret af Jysk, som er en dansk virksomhed med et bredt produktsortiment. Deres produktsortiment spænder fra alt fra havemøbler til soveværelset, i sidst nævnte kategori tilbyder i mange forskellige typer senge, madrasser osv. Jysk Wellpur madrassen er en skummadras, som kan købes i tre forskellige fasthedsniveauer, så man som køber kan få den fasthed der passer bedst til lige præcis din krop. Jysk madrassen blev testet i Testfaktas test i maj 2020 og fik en femte plads.  

Køb Jysk her

 

 

Se Rangliste