Tempur madras anmeldelse 

I dette indlæg gennemgår vi Tempur Original Supreme Cool Touch. Madrassen kommer fra firmaet Tempur, et amerikansk firma, der er en af ​​de største i branchen med hovedkvarter i Kentucky. Vi vil fortsat henvise til madrassen som “Tempur madras”. 

I dette indlæg vurderer vi Tempur ifølge de samme kriterier som de resterende madrasser på hjemmesiden. Bemærk, at vurderingen ikke er baseret på uafhængige tests, men er en samling af, hvad vi kan finde på virksomhedernes egne hjemmesider og andre hjemmesider. Nederst på siden kan du finde de kilder, der er brugt til gennemgangen. 

 

Tempur madras

 

En kort opsummering på hvad Tempurs vurdering er baseret på 

Produkt: Tempur Original Supreme CoolTouch 

Virksomhed: Tempur 

Kriterier: Produktspecifikationer, online anmeldelser, officielle test og fordele såsom garanti og leveringsmuligheder. 

Køb her!

 

Tempur madras – Original Supreme Cool Touch 

Tempur madrassen er en skummadras lavet af viskoelastisk materiale. Ifølge virksomhedens hjemmeside er strukturen hemmelig, da den blev udviklet af NASA for at gøre alt lettere i astronauternes raket i rummet. Tempur madrassen og dens materialer skal skabe en balance mellem støtte og komfort, og derfor skal madrassen opfattes som medium fast. 

 

Tempur madraspris starter fra: 14.999 kr. 

 

Ifølge Tempurs hjemmeside har madrassen flere fordele, nedenfor vil du se en kort liste. 

 • Tilpasser sig din krop og vægt 
 • Tilpasser sig din kropstemperatur 
 • Støttende
 • Cool Touch-teknologi, der giver en køligere søvn  
 • Vaskbart betræk 

 

Tempur Madras – 2. plads i Testfaktas test 2020 

Tempur Original Supreme Cool touch madrassen, som vi gennemgår i dette indlæg, var en af ​​madrasserne i Testfaktas test, der blev udført i maj 2020. I testen deler Tempur andenpladsen med Bedre Nætters madras Mayan Latex. Hele testen kan læses på Testfaktas hjemmeside. 

Tempurs madras fik en vurdering på 7,5 / 10 i Testfaktas test 2020 

De virksomheder, der deltog i Testfaktas test 2020, er angivet nedenfor. 

 • Emma madras
 • Tempur
 • Ikea
 • Jysk
 • Bedre Nætter
 • Beliani 

Nogle af madrasserne i denne sammenligning har deltaget i andre tests og vundet priser som den bedste madras. Tempur madrasstest ser imidlertid ud til at være sparsom, i det mindste hvis vi søger efter tests, hvor Tempur vandt. En hurtig søgning på google gav os desværre ingen resultater, og da de ikke nævner noget på deres hjemmeside, har vi ikke foretaget flere søgninger. 

 

Trustpilot 

Trustpilot er et websted til online anmeldelser. Vi har brugt denne platform til at se, hvad forbrugerne siger om de forskellige virksomheder, vi gennemgår på vores hjemmeside.  

Antal anmeldelser: 53 

Bedømmelse: 3.9 / 5 

En rating på 3,9 er ifølge Trustpilot god. 28% af alle anmeldelser er dog 1 stjerne, hvilket kan indikere stor utilfredshed. Der er dog meget få anmeldelser i alt, hvilket naturligvis betyder noget. 

 

Hvilke services tilbyder Tempur? 

Alle virksomheder tilbyder forskellige services. I dette afsnit kigger vi på de samme services til de forskellige virksomheder på hjemmesiden. 

 1. Åben køb / prøvesøvn: Tempur tilbyder 14-dages fortrydelsesret. Dette betyder, at produktet skal være ubrugt og i originalemballagen. Hvis du som forbruger beslutter at returnere din madras inden for 14 dage, er du ansvarlig for returomkostningerne. 
 2. Garanti: Tempur madrassen har en garantiperiode på 10 år. Virksomheden beskriver detaljeret på deres hjemmeside, hvad garantien betyder for alle deres produkter. 
 3. Levering: Tempur tilbyder gratis forsendelse, men leveringstiden er ikke nævnt på deres hjemmeside, da vi undersøgte produktet. 
 4. Retur: I tilfælde af retur skal du kontakte kundeservice. Baseret på deres hjemmeside er det ikke gratis, og diverse omkostninger kan tilføjes. Det nævnes ikke, hvor meget et eventuelt retunering kan koste. 
 5. Kundeservice: Tempur tilbyder kundeservice via e-mail og telefon. Ifølge virksomheden er svartiden på e-mails hurtigst muligt, mens telefonen er åben på hverdage mellem 9-16. 
 6. Forhandlere: Tempur tilbyder flere madrasser, og de fleste kan købes hos forskellige forhandlere både online og offline. På deres hjemmeside kan du også søge efter forhandlere i nærheden af ​​dig.  
 7. Test udført: Tempur madrassen blev testet i Testfaktas test fra 2020 og fik en vurdering på 7,5 / 10 (delt andenplads). Bortset fra denne test kan vi ikke finde flere tests, hvor Tempur deltog og vandt. 
 8. Udbud: Virksomheden tilbyder et stort udvalg af madrasser, senge, puder og andet soveudstyr på sin hjemmeside. Hos de forskellige forhandlere kan du prøve deres produkter, inden du beslutter dig for, hvilken du vil købe. 

 

Opsummering

Er Tempur madras god? Tempur er et amerikansk firma, der sælger de fleste madrasser, senge og andre produkter i søvnsegmentet. I dette indlæg har vi gennemgået den originale Supreme Cool Touch madras. Madrassen produceres i Danmark, og virksomheden er aktiv i de fleste lande rundt om i verden. Tempur blev grundlagt så tidligt som i 1992, og den første madras blev introduceret af en svensk producent. 

Madrassen, som dette indlæg handler om, kom på en delt andenplads i Testfaktas seneste test med en vurdering på 7,5 / 10. Madrassen er lavet af skum, og hvis du vælger at købe en madras, inkluderer leveringen en 14-dages fortrydelsesret og en 10-års garanti. 

 

Køb Tempur her

 

Se Rangliste