Bedre Nætter madras anmeldelse 

 

Bedre Nætter madras

 

Dette indlæg er en anmeldelse af Mayan Latex, som er en Bedre Nætter madras. Produktet kommer fra den danske virksomhed Bedre Nætter, hvis produktsortiment strækker sig fra puder og madrasser til hele senge.  

Anmeldelsen handler om Mayan Latex madrassen og om den er god i henhold til en række kriterier, som alle madrasserne på vores side bliver målt i forhold til. Det skal bemærkes at vurderingen af madrassen her på siden er baseret på virksomhedens egen hjemmeside samt andre testsider, det vil sige at anmeldelsen ikke er baseret på uafhængige test. Nederst på denne side kan du finde de kilder der er brugt til at skrive anmeldelsen.   

Kort sagt er dette en anmeldelse af Bedre Nætters Mayan Latex. Vurderingen af baseret på produktspecifikationer, online anmeldelser, officielle test, produktets fordele samt hvilke services virksomheden tilbyder.    

 

Køb her!

  

Bedre Nætter Mayan Latex 

Mayan Latex er en latex madras der består af 100% naturlatex, hvilket betyder at madrassen både er god for miljøet og din egen søvn. Madrassen består af 18 cm latex med 7 komfortzoner, og der er mulighed for at vælge madrassen med forskellige fasthedsniveauer (blød, medium og fast).  

Madrassen er derudover allergivenlig og antibaktiel samtidig med at dens egenskaber som fugtafledning og den elastiske opbygning, gør at den har en lang holdbarhedstid, trykaflastende støtte og er komfortabel at ligge på. 

Prisen for Mayan Latex starter ved 3.298 kr.

 

  

Bedre Nætter Madras – 2. plads i Testfaktas test 2020 

I maj 2020 udførte Testfakta en test der testede hvilken skummadras på det danske marked der var den bedste. I testen fik Bedre Nætter en delt anden plads sammen med Tempur. Hele testen kan læses på Testfaktas hjemmeside.  

Bedre Nætter Mayan Latex fik en vurdering på 7,5/10 i 2020 af Testfakta 

 

Virksomhederne som blev testet i Testfakta test 2020 er følgende:  

 • Emma Madras 
 • Bedre Nætter 
 • Tempur 
 • Dunlopillo 
 • Jysk 
 • Ikea 
 • Beliani 

Ved en google søgning kan der findes forskellige test af Mayan Latex madrassen. Resultaterne fra de forskellige testsider fortæller alle at Mayan er en god madras, men den rangerer forskellige afhængigt af hvilken testside den er nævnt på. Madrassen ligger for eksempel på en fjerde plads på testsiden bedsteseng.dk og på en del tredje plads i sengeguruens madrastest.  

 

  

Trustpilot  

Trustpilot er et websted hvor forbrugere kan skrive anmeldelser online. Vi har medtaget denne platform til at se hvad forbrugerne siger om de forskellige virksomheder, som vi gennemgår her på siden.  

Antal anmeldelser: 1.275  

Bedømmelse: 4,5 

En bedømmelse på 4,5 er ifølge Trustpilot selv fremragende. Kun 7% af alle anmeldelser er 1-2 stjerner, hvilket indikerer et meget godt resultat og tilfredse kunder.

 

  

Hvilke services tilbyder Bedre Nætter?  

Alle virksomheder tilbyder forskellige services. I dette afsnit kigger vi på de samme services for alle de forskellige virksomheder på hjemmesiden. De forskellige services og en kort beskrivelse kan findes nedenfor.  

 1. Åbent køb/Prøvesøvn: Der er desværre ingen prøvesøvn med denne madras, det vil sige at du ikke kan prøve den og sende den tilbage hvis du ikke ønsker den alligevel. 
 2. Garanti:På denne madras har du 2 års garanti. 
 3. Levering:Leveringstiden på Mayan Latex madrassen er 12-20 hverdage. Levering er gratis hvis man er okay med at madrassen bliver leveret på kantstenen til ens bolig. Hvis man derimod ønsker at madrassen bæres ind i bolig, skal der betales 299 kr.  
 4. Retur: Du kan ikke sende madrassen tilbage efter købet. 
 5. Kundeservice:Bedre Nætter tilbyder kunder at skrive på e-mail og chat samt at de kan ringe til deres kundeservice. Der er ikke specificeret åbningstid på chatten, men der er 24 timers e-mail support hvis man vælger at skrive til deres e-mail. Kundeservice telefonen har den samme åbningstid alle dage, nemlig fra 9 til 23. 
 6. Forhandlere:Bedre Nætter sælger deres produkter online på deres hjemmeside. 
 7. Udførte test:Bedre Nætters Mayan Latex er blevet vurderet på forskellige testsider, som rangerer fra en delt andenplads til en fjerdeplads.  
 8. Udbud:Bedre Nætter sælger alt der har noget med din søvn at gøre, alt fra dyner og puder til madrasser og senge. 

 

 

Opsummering

Bedre Nætter er en dansk virksomhed, som har et bredt produktsortiment indenfor søvn. Deres sortiment strækker sig fra puder og dyner til madrasser og senge.  

Bedre Nætters Mayan Latex madras er deres naturlatexmadras, som er den madras der både er god for dig og miljøet. Madrassen har deltaget i forskellige tests, og har rangeret på forskellige pladser afhængigt af testsiden. 

 

Køb Bedre Nætter her

 

Se Rangliste