Ikea madras anmeldelse

 

Ikea madras

 

I dette indlæg gennemgår vi den bedste madras fra IKEA. Da virksomheden har et stort produktsortiment, har vi valgt madrassen Morgendal. Grundlaget bag det er madrassestesten udført af Testfakta 2020. I den svenske test blev madrassen Matrand brugt, men da den ikke længere er tilgængelig på det svenske marked, har vi valgt Morgendal, der blev testet for det danske marked, og som er sælges også i Sverige. Fortsat i denne artikel vil vi henvise til madrassen eller Ikea-madrassen.

Denne anmeldelse er primært et resumé af, hvad der er nævnt på deres hjemmeside. Kriterierne er de samme for alle madrasser på vores hjemmeside. Bemærk, at vurderingen ikke er baseret på uafhængige tests, men er en samling af, hvad vi kan finde på virksomhedernes egne hjemmesider og andre hjemmesider. Nederst på siden kan du finde de kilder, der bruges til at skrive anmeldelsen.

 

Ikeas rating er baseret på:

 • Produkt: Morgendal
 • Virksomhed: IKEA
 • Kriterier: Produktspecifikationer, online anmeldelser, officielle tests og fordele såsom garanti og leveringsmuligheder.

Køb her!

 

Ikea madras – Morgendal

Denne Ikea-madras er en skummadras. Materialet består af koldt skum og madrasovertrækket i bomuld og polyester. Desværre er der ingen mere detaljerede beskrivelser af materialet, men fordelene ved madrassen er nævnt på deres hjemmeside. Se listen nedenfor.

 • Fleksibel og tilpasser sig kropsbevægelser
 • Støtter
 • Komfortzoner
 • Trykaflastning

MORGEDAL Skummadras, fast/mørkegrå, 90x200 cm

Ikea madraspris starter fra 1.399 kr.

 

Ikea Morgendal – 6.9 / 10 i Testfaktas test i maj 2020

Denne madras blev testet i maj af Testfakta, og testen resulterede i et resultat på 6.9. Dette er den dårligste karakterer under denne test, og Ikea deler den sidste plads med Belliani. Du kan læse mere om testen på testfaktas hjemmeside.

 

De virksomheder, der deltog i Testfaktas test 2020, er angivet nedenfor.

 • Emma madras
 • Tempur
 • Ikea
 • Jysk
 • Bedre nætter
 • Beliani

 

Trustpilot

Trustpilot er et websted til online anmeldelser. Vi har brugt denne platform til at se, hvad forbrugerne siger om de forskellige virksomheder, vi gennemgår på vores hjemmeside. Ratingen på Trustpilot er international og kommer fra de fleste lande og ikke kun Danmark.

Antal anmeldelser: 12.271

Bedømmelse: 1,5 / 5

En rating på 1,5 er ifølge trustpilot meget dårlig. 69% af alle anmeldelser er 1 stjerne, hvilket kan indikere stor utilfredshed. Imidlertid ser Ikea ikke ud til at bruge meget tid på sin Trustpilot, da deres fokus ofte er på deres butikker og ikke online, hvilket kan være et resultat af den dårlige rating. Bemærk, at denne vurdering er for hele gruppen og ikke for den specifikke Ikea madras, vi gennemgår i dette indlæg.

 

Hvilke services tilbyder Ikea?

 1. Åbent køb / prøvesøvn: Ikea tilbyder at du kan prøve deres madras i 90 dage og hvis du ikke er tilfreds, kan du bytte den, hvis du har gemt din kvittering.
 2. Garanti: Garantien på Morgendal-madrassen er ikke udskrevet, men hjemmesiden siger, at madrasser er dækket af 25 års garanti, og derfor antager vi, at denne madras også har en sådan generøs garanti.
 3. Levering: Ikea tilbyder ikke gratis levering til denne madras. Prisen på leveringen ser ud til at variere afhængigt af, hvordan du vil have den leveret og hvilket postnummer du har. Da vi tjekkede varierede leveringsprisen fra 49 kr. til 599 kr.
 4. Retur: Du kan altid retunere dine varer så længe at de er ubrugte og du stadig har kvitteringen. Du kan dog kun retunere dem i en af deres butikker. Derudover kan du retunere dit produkt indenfor 14 dage hvis du har købt det på deres hjemmeside.
 5. Kundeservice: Ikea har en detaljeret kontaktformular, hvor du skal klikke på flere trin for at kontakte kundeservice eller for at få svar på dit spørgsmål via FAQ. Du kan også ringe til dem på deres kundetelefon, der er dog ikke nævnt nogen åbningstider.
 6. Forhandlere: Ikea sælger kun sine produkter i sine egne stormagasiner, som du kan finde i de fleste større byer rundt om i Danmark og verden. Du kan også købe deres varer online på deres hjemmeside.
 7. Test udført: Madrassen Morgendal blev testet i Testfaktas seneste madras test. Bortset fra disse tests har vi ikke foretaget yderligere søgninger, men det ser ikke ud til, at nogen af ​​IKEAs madrasser har vundet nogen tests.
 8. Udbud: Som det er kendt for de fleste, har IKEA et stort produktsortiment.

 

 

Opsummering

Hvor god er Ikea-madrassen da? Som de fleste ved, er IKEA et svensk firma, der sælger en bred vifte af produkter. I dette indlæg har vi skrevet en anmeldelse om Morgendal. Madrassen er lavet af skum og med et køb fra Ikea tilføjes et 365-dages åbent køb og en 15-års garanti.

 

Køb Ikea her

 

Se Rangliste