Emma Diamond Madras Produktanmeldelse

Madrass Bäst

I en nøddeskal:

Grunde til at købe:

 • Temperaturregulering
 • Trykaflastning for alle sovepositioner
 •  Vaskbar betræk
 •  100 nætters prøveperiode

Årsager til at undgå:

 • Kan kun købes online

 

Emma Diamond Madras

Emma Diamond Madras er det førsteklasses valg i Emmas sortiment. I modsætning til Emmas prisvindende “Original” skummadras er det en springmadras, der kombinerer pocketfjedre med forskellige skumlag. Det der gør diamantmadrassen speciel er det øverste lag af Diamond Degree -materiale, som er meget god til at føre væk overskydende varme og regulere temperaturen.

 

Emma Diamond Madrass Top 5

Madras struktur:

Basismaterialet (marmoreret mørkegråt skum): Støttende materiale med tre zoner, der hjælper dig med at optimere genopretning.

Nedre mellemmateriale (pocketfjedre): Pocketfjedre, der sikrer, at madrassen tilpasser sig bedre og mere dynamisk til din krop og dine bevægelser. Det hjælper også madrassen til at trække vejret bedre i forhold til en traditionel skummadras.

Øvre ,mellemmateriale (marmoreret lysegråt skum): Et ergonomisk designet lag, der sikrer, at madrassen giver optimal trykaflastning uanset soveposition.

Topmateriale (gråt skum): Dette er det patenterede Diamond Degree -skum, der giver madrassen sit navn. På grund af små grafitpartikler i skummet (der lyser lidt som diamanter), er madrassen meget god på at føre vek overskydende varme og hjælper dig med at opretholde den rigtige temperatur. Dette kan hjælpe dig med at blive længere i den dybe søvnfase.

Betrækket: Betrækket er vaskbart og er der for at hjælpe topmaterialet med at regulere temperaturen.

Emma Diamond Madras Bästa

 

Hvilke services tilbyder Emma Madras? 

Alle virksomheder tilbyder forskellige services. I dette afsnit overvejer vi de samme services til de forskellige virksomheder på hjemmesiden. Services og en kort beskrivelse kan findes nedenfor. 

Firmaet Emma står bag testvindende produkter som Emma Original Madras, der blev kåret Bedst i test af testfakta både i 2020 og 2021. Hele testen kan læses på Testfaktas hjemmeside.

Derudover tilbyder de andre produkter såsom senge, madrasser, sengemadrasser og puder designet til at optimere din søvn.

 

 1. Åbent køb / Prøvesøvn: Emma Madras tilbyder 100 dages åbent køb. Hvis du læser detaljerne, tilbyder de mere end hvad de almindelige åbne købelovgivning indebærer. Hvis du køber et produkt fra Emma, ​​kan du prøve det i 100 nætter, og ved returnering er der ingen skjulte omkostninger. Ifølge deres hjemmeside vil du blive refunderet inden for 14 dage efter afhentning. 
 2. Garanti: Emma tilbyder 10 års garanti på alle deres produkter, inklusiv madrassen, vi gennemgår i dette indlæg. 
 3. Levering: Gratis forsendelse er inkluderet i alle køb, leveringstiden kan variere, men synes at være mindre end 2 uger. 
 4. Retur: Hos Emma Madras er en retur inden for 100 dage helt gratis 
 5. Kundeservice: Emma tilbyder kundeservice via telefon, chat og e-mail. Telefonen er åben mellem 9-17, men der er ingen åbningstider for chatten eller deres svartid via e-mail. 
 6. Forhandlere: Emma Madras har ingen forhandlere, og du kan ikke købe deres produkter i en butik 
 7. Test udført: Emma Original er testet i Testfaktas madras test i 2020 og blev udnævnt til vinderen. Emma Madras er også blevet testet i andre lande og er blevet udnævnt til vinder flere gange. 
 8. Udbud: Produktsortimentet, som Emma Madras tilbyder, er sparsomt. De tilbyder kun to madrasser, to topmadrasser, to senge og fire puder. 

 

Trustpilot 

Trustpilot er et websted til online anmeldelser. Vi har brugt denne platform til at se, hvad forbrugerne siger om de forskellige virksomheder, vi gennemgår på vores hjemmeside. 

Antal anmeldelser: 608

Bedømmelse: 4.5 / 5 

En rating på 4,5 er fremragende ifølge Trustpilot. Kun 5% af alle anmeldelser er 1-2, hvilket indikerer et meget godt resultat og tilfredse kunder. 

Til hjemmesiden

 

Opsummering– Emma Diamond Madrass 

Emma Diamond Madras er Emmas efterfølger til den prisvindende Emma Original. Det er en mere premium madras, der kombinerer fordelene ved skummadrasser med boxmadrasser. Den største ting, der adskiller den fra Emma Original, er dens forbedrede evne til at regulere temperaturen, når du sover. Noget der har vist sig at have en positiv effekt på dyb søvn. Kort sagt, med Emma Diamond har du en madras af høj kvalitet til en rimelig pris.